Post by comapelavi on Feb 15, 2022 14:49:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες glitch πετράδια ▞▞▞
▞▞▞ Shopping Mall Girl: Style Game 2022 version ▞▞▞
Δροσερός!! Λατρεύω αυτό το παιχνίδι!! Πρώτα σκέφτηκα να του δώσω πέντε αστέρια, αλλά δυστυχώς θυμήθηκα δύο σφάλματα στο παιχνίδι. 1) Τα περισσότερα πράγματα είναι κλειδωμένα και για να τα ξεκλειδώσετε πρέπει να πληρώσετε (πραγματικά) χρήματα. 2)Και όταν προσπαθώ να κάνω κλικ στην προσθήκη για να ξεκλειδώσετε τα φορέματα, μετατρέπεται σε κλειδαριά και λέει να πληρώσετε (πραγματικά!) χρήματα. Αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι το παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ καλό ☺😊👍👌
Το παιχνίδι είναι ωραίο αλλά πολλά επίπεδα είναι κλειδωμένα. Αν θέλουμε να ξεκλειδώσουμε το επίπεδο πρέπει να πληρώσουμε χρήματα .πολύ κακό
Τέλειο απλά έβαλα 4 άστερια επείδη είναι κλιδομένα!!!! Δεν είναι δίκαιο όλα του coco να είναι κλίδομαι!!!!😔😔😔
Shopping Mall Girl: Style Game Опуштене wawf
είναι καλό, αλλά τόσα πράγματα είναι κλειδωμένα και πρέπει να βλέπουμε περισσότερες μεγάλες διαφημίσεις για κάθε πράγμα
Xalia
Δεν θέλω να δώσω 5 αστέρια επειδή τα μέρη είναι κλειδωμένα, πρέπει να κάνω κάτι...δεν είναι βαρετό παιχνίδι, αλλά, αν δεν είναι όλα κλειδωμένα, μπορώ να δώσω 5 αστέρια για αυτό..😅😅😅[][][ ][]•••••••
Γιατί το κομμωτήριο είναι κλειδωμένο. Και μερικά ακόμη μαγαζιά είναι κλειδωμένα.... Παρακαλώ. Τα ξεκλείδωσε. Και πολλά αξεσουάρ είναι επίσης κλειδωμένα. Ξεκλειδώστε τα και κάντε το σαν να μπορούμε να τα αγοράσουμε από το Play money...Και οποιοσδήποτε δεν μπορεί να σπαταλήσει χρήματα για να παίξει ένα παιχνίδι. Λοιπόν, παρακαλώ. Το απεγκαθιστώ αυτό. Θα το εγκαταστήσω ξανά όταν λάβει νέα ενημέρωση..Ευχαριστώ
Dhjp
Ειναι το καλυτερο παιχνιδι ever💙💚💛💜💞💞💞💞💞💖💖💖
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο για μικρά παιδιά, αλλά όχι για μένα, έδωσα σε αυτό το παιχνίδι 2 αστέρια γιατί όλα τα εμπορικά κέντρα είναι κοντά και αυτό με στεναχωρεί😔και επίσης πρέπει να αγοράσετε όλα τα ρούχα ό,τι είναι άδικο τώρα πρέπει να πάρω ένα νέο παιχνίδι. ναι, ελπίζω να αρέσει στα μικρά παιδιά 👍ΟΧΙ ΜΕΕΕΕΕ!
Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά του βάζω 4 αστέρια γιατί έχει πολλές διαφημίσεις και με πετάει έξω μερικές φορές.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις
Βαθμολόγησα 2 γιατί πρέπει να πληρώσουμε για να ξεκλειδώσουμε κάποια επίπεδα και μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και είναι πολύ ενδιαφέρον
Του έδωσα 3 αστέρια γιατί χρειάζεται πολύς χρόνος για να ανοίξει ένα νέο πράγμα. Δοκιμάστε και αυτό γιατί είναι καλό και αστείο. Μπορείτε να το κατεβάσετε αλλά βεβαιωθείτε ότι όταν το κατεβάσετε παίρνει πολύ χρόνο .😐😐😐😐
Είναι Πολύ Ωραίο, Αλλά Τα Ποιό Πολά Ρούχα Είναι Κλειδωμένα.
Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, αλλά βαριέμαι να επαναλαμβάνω τα ρούχα, ξεμπλοκάρετε το Zara υποστηρικτικό και αστικό κατάστημα Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, οπότε δίνω πέντε αστέρια
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, είναι σαν να ψωνίζεις στην πραγματική ζωή, εκτός από το ότι δεν χρειάζεται να πληρώσεις με χρήματα και υπάρχουν εκπτώσεις σχεδόν κάθε πέντε λεπτά!!!
Shopping Mall Girl: Style Game Casual oab
Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να χαμηλώσετε τις τιμές κάποιου acc και οι άνθρωποι λένε ότι το παιχνίδι έχει διαφημίσεις καλά, μπορείτε απλά να απενεργοποιήσετε το wifi και να παίξετε
Είναι φανταστικό!!!!! Κατεβάστε το τώρα!!!😀😀😀👍👍👍💖💖💖🤩🤩🤩😊😊😊!!!!!
Τα γραφικά είναι καλά, αλλά όταν βάζετε κραγιόν ή σκιά ματιών δεν λειτουργεί πραγματικά. Όταν τρίβεις το μάτι για να βάλεις σκιά ματιών, γίνεται όλο κηλιδωμένο👌 Δεν είναι ένα παιχνίδι που θα κρατήσω, αλλά θα με διασκεδάσει για 20 λεπτά!!
Τέλειο είναι
Αυτό είναι πολύ ωραίο, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα: όλα τα όμορφα φορέματα έχουν κλειδωθεί.. αλλά μπορώ να δώσω 5 αστέρια..⭐⭐⭐⭐⭐
Ζω αυτό το παιχνίδι. Μπορείτε να διαλέξετε χαριτωμένα ρούχα και να είστε σε έναν διαγωνισμό μόδας με όποιο θέμα επιλέξετε! Το αγαπώ! Όλα είναι 5 αστέρια!
Galaxy Invaders Attack - Alien Shooter 아케이드 ogd
Εμμ εντάξει
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι☺ αλλά υπάρχει πρόβλημα να πληρώσω και τα όμορφα και καλύτερα φορέματα 😯 είναι κλειδωμένα και μετά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, γι' αυτό μου αρέσει αυτό το παιχνίδι! Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι😍 ! Αυτό είναι τόσο ενδιαφέρον 👏
Τέλειο παιχνιδι αλλά είναι μεγάλη βλακεία που πρέπει να πληρώσει για τις ενδυμασίες και τα μαγαζιά με ευρώ..
Πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις. Υπάρχουν ασταμάτητες διαφημίσεις του Google pay, meeshoetc. Δεύτερον σχεδόν όλα είναι κλειδωμένα. Εάν τα μικρά παιδιά κάνουν κλικ σε οποιοδήποτε κλειδωμένο δωμάτιο υπάρχει κίνδυνος μεταφοράς χρημάτων sl παρακαλούμε λύστε αυτό το πρόβλημα. Αν το κάνετε τότε αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο και ο J σίγουρα θα συστήσει σε άλλους να το παίξουν.🙏🙏🙏
Έδωσα σε αυτό το παιχνίδι 🎮 τρία στατιστικά 🌟🌟🌟 γιατί αυτό το παιχνίδι το παίζω και όταν θέλω να το ξαναπαίξω χρειάζεται πολύς χρόνος για να φορτώσει και αυτό είναι που το έχω διαγράψει θα βαρεθείς να το βλέπεις να φορτώνει 😡 😡
Έχω παίξει ποτέ αυτό το παιχνίδι αλλά το έχασα, οπότε πρόκειται να το κατεβάσω ξανά, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου ένα εξαιρετικό παιχνίδι, είναι πάρα πολύ. Αλλά παρακαλώ ξεκλειδώστε τα άλλα καταστήματα και προσθέστε περισσότερα ωραία πράγματα, ευχαριστώ
Ειναι ωραιο αυτο το παιχνιδι
Shopping Mall Girl: Style Game Casual oab
Πολη αργη
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο βαρετό και τίποτα δεν ξεκλειδώνει όλα 😳
Τόσο άσχημα . Δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Απλώς το περίμενα και το περίμενα. Ήταν μόνο φόρτωση. Μετά από 16 λεπτά αργότερα, έρχεται με μια λευκή οθόνη και μετά ήρθε η φόρτωση. Αλλά δεν ερχόταν τίποτα και έτσι πέταξα το τηλέφωνο. Μετά από κάποιο δευτερόλεπτο βγαίνω από το παιχνίδι και το διαγράφω. Δεν μου άρεσε αυτό το παιχνίδι
έχουν δίκιο τα κορίτσια κάνουν οι παλιές διαφημίσεις πάρα πολλές εκνευριστικές ειδικές αυτή η διαφήμιση με την μπάλα κόφτε τα πιάτα της διαφήμισης ρε παιδιά Διορθώστε το γιατί είναι ωραίο παιχνιδάκι Κατά τα άλλα είναι πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά εκνευρίζεται πολύ με τις διαφημίσεις
Αυτό είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι! Αλλά νομίζω, απλώς αφαιρέστε τις διαφημίσεις σας παρακαλώ, μου αρέσει περισσότερο το Roblox.
Τελειο!!!!!!
Αυτή είναι μια ωραία εφαρμογή ...αλλά ένα πρόβλημα είναι ότι το κομμωτήριο ,za za,sportive και τα αστικά καταστήματα είναι κλειδωμένα😢. Τα οποία είναι ξεκλείδωτα εκεί είχα αγοράσει τα πάντα. Τώρα βαριέμαι να επαναλαμβάνω αυτά τα ρούχα. Ξεκλειδώστε τα za za,sportive,and urban stores ή ξεκλειδώστε τα ρούχα που υπάρχουν στο unlock store...παρακαλώ😊🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😊
Το παιχνίδι είναι ωραίο 🙂αλλά τα μισά πράγματα είναι κλειδωμένα παρακαλώ διορθώστε το, θα είναι καλύτερα να ξεκλειδωθούν τα πράγματα
Ωραίο παιχνίδι αλλά η προσθήκη είναι υπερβολική
Εντάξει
Είναι ωραίο, αλλά μερικά μαγαζιά είναι κλειστά, αυτό με ενοχλεί και μπορεί να υπάρχουν περισσότερα φορέματα μόδας... Ελπίζω να το καταλαβαίνεις. Σας ευχαριστώ..
Αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, αλλά αν μπορούσατε να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις και να ξεκλειδώσετε το σπα, θα ήταν πιο εκπληκτικό. Παρακαλώ, απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις μετά από κάθε επίπεδο
Ωραίο παιχνίδι, το λάτρεψα, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λένε αυτά τα επικριτικά λόγια. Δεν μου αρέσουν τέτοιοι άνθρωποι. Αυτό το παιχνίδι έχει πολλή διασκέδαση και δίνει πολλές ιδέες στους σχεδιαστές μόδας. Γιατί είχα δώσει 5 αστέρια bcz μου αρέσουν τα δυτικά φορέματα σε αυτό το παιχνίδι. αν έχετε αυτό το παιχνίδι, μην διαγράψετε pls.