Post by comapelavi on Feb 15, 2022 14:22:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Street Racing 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Street Racing 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ опит безплатно ▞▞▞
▞▞▞ Street Racing 3D 2022 version ▞▞▞
Тъпотия
3D Street Racing е вълнуваща аркадна състезателна игра, в която можете да карате различни коли по оживени градски улици и магистрали.
Тази игра мами. Имам същата кола като a.i. (напр. аз използвам camarro и всички AI също използват camarro), но тяхната кола е по-бърза от напълно модернизирано camarro. Като че ли е просто глупаво. Дори с перфектен дрифт не можете да ги надбягате. Поправете своя ИИ
изглежда интересно... усилията се оценяват. но винаги започваме от последното място в началото на състезанието, независимо колко добре се представяме. . първоначалната настройка преди началото е много лоша, особено обратното броене от 1 до 3 с избледняване на екрана. . Противникът е много силен както винаги.. търси надграждане. . наздраве
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games Arkada wmx
Това е добра игра, но моята кола бива победена от по-бавна кола и е трудно да дрифтам колата
супер игра ,добро качество ,,,но колата няма оригиналност,както и да ми харесва тази игра,,направи по-добра следващия път ,,
Добър и f2p приятелски
Изтеглете Street Racing 3D за Android - Anderbot
Твърде много реклами... Това е лудост. Мога да се справя с 1 добавяне след всеки 5 мач, но те принуждават и теб да гледаш 2 в мача.. Това е абсурдно
Това игра ли е ?😥😒😴😴😴😴😰🙎
доста готина състезателна игра. може да използва по-добра цветова опция за автомобили. Бих му дал 4 звезди, но след тази последна актуализация вероятно ще го деинсталирам.те се опитват автоматично да таксуват сметката ми за нещо. Дори не съм пробвал да купя нещо. за щастие трябва да давам разрешение всеки път, когато правя някаква покупка. Получавам изскачащ прозорец на екрана, когато вляза или когато сменя екраните. предполагам, че се опитват да измъкнат хората. Предлагам ви да настроите сигурността ПРЕДИ да свържете акаунта.
Тази игра е много хубава и няма никакви реклами
Трудно се спестява.
Игра обичам те. Много много много много добра добра добра добра добра игра
Много яка игра радвам се че я изтеглих 🥰
Най-добрата състезателна игра някога!!! Препоръчвам това на всички!!
Срива се при първи опит, когато урокът започна, но започна при втори опит. Това е подобно на някои други игри (A8, nfs без ограничения, RR3 и т.н.). Музиката не беше елегантна и ме накара да се настръхвам (особено основното меню). Дрифтането е нестабилно. Рекламите понякога сриват играта. Като цяло беше малко неприятно.
Мисля, че тази игра е невероятна, защото графиката е страхотна и можете да разберете по колите и всичко, освен това не ми струваше много MB, и все пак е фантастична 😎
Corrida de Rua 3D Corrida enw
Имах играта преди и беше най-добрата състезателна игра някога, така че отново я получих най-добрата игра някога, съжалявам, че казах това отново.
Всичко е наред, базата на играчите е активна.. Мисля? получих онлайн pvp мач само за няколко секунди. графиката е малко ниска и картата не е толкова предизвикателна
Тази игра мн ма кефи
С КОЛИ!!!
Добро изживяване при игра. Рекламата е донякъде обезпокоителна, но също така графиката и игрите са перфектни и добри за игра ⏯️
Страхотна игра, това ми харесва
браво
Тази игра е страхотна момчета...но само че винаги трябва да виждате реклама след друга
Състезавам се, но мога да получа ранговете 12345 Ще отключа колите си, монети и диаманти. Удивих се и тази игра, момчета.
Това приложение е толкова лошо. Дори преди да направя нещо, има 30-секундна реклама и, разбира се, милиони от тях по-късно. Пейзажът е най-лошият, изглежда, че очите ви ще бъдат твърде силен натиск. Като цяло от 10 това е -1000
Добре е, но това отнема много реклами и парите на играта свършват толкова бързо, че оставате безпомощни
Разделителната способност на графиката е лоша, тъй като пикселизацията се извършва дори след настройка на разделителната способност на графиката на HD режим. Освен това певецът използва обиден език, който може да предизвика съдебен иск срещу него и разработчика на това приложение, тъй като използването на такъв вид език се счита за престъпление в нашата страна. Много лоша игра.
Лошото е, че тази игра няма Google Play, за да запази напредъка ви. Внукът ми беше съкрушен да загуби целия си напредък в тази игра, когато получих нов телефон, той е само на 5 и почти получи всички коли.
играта може да се играе офлайн, тя е завладяваща, целият ви интерес е посветен на нея по време на игра, всъщност всичко и всичко
Игрите са добре, но не можете наистина да се движите или нещо друго, макар и с малко натискане на един бутон
Игри 3D Street Racing онлайн. Играйте безплатно
Играта е добра, но добавките са смущаващи, много от добавките са намалени, след което рейтингът на играта ще се увеличи
Street Racing 3D е състезателен, приключенски,Видео игра за един играч и мултиплейър, разработена от Ivy. По време на играта играчът управлява спортна кола
Добрее
Street Racing 3D Перегони nmr
Няма контроли от клавиатурата и не работи с контролер.
Corrida de Rua 3D Corrida enw
Добра игра
Играта с плащане за победа никога не е забавна. Играта е програмирана да бъде боклук.
графиките са ужасни и играта е твърде лесна за победа
Това е много, много добра игра
Street Racing 3D Перегони nmr
Много лоша графика и лоша игра
Прилично е за игра, но единственият ми проблем е, че графиката трябва да се подобри, геймплеят също и има нужда от по-добри карти.
улицата
Това е доста добра игра, хубава е за дълги пътувания с кола или когато отидете някъде без интернет. Това е чудесен начин да прекарате времето, те определено се справят по-добре с графиката и го правят малко по-трудно, тъй като е много лесно да се спечели. Всичко и всичко, това е добра игра.
Street Racing 3D mod apk (Безплатно пазаруване) v7.2.3 - VIP APK