Post by comapelavi on Feb 15, 2022 14:13:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Force Reloaded ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Force Reloaded IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кристали генератор на кодове ▞▞▞
▞▞▞ Sky Force Reloaded 2022 version ▞▞▞
Crazy Kick! Аркаде wsk
Смелете, смилайте, смилайте. Жалко е, че играта е съсипана от факта, че трябва да играете нива толкова много пъти, за да стигнете навсякъде. Ще достигнете ниво, на което ще разберете, че не си струва да инвестирате толкова много време. Направих покупки и се чувствам като идиот. Нямам приятели, които играят това, така че не мога да играя определени нива. Няма да ги тормозя да играят тази игра.
Наистина наистина забавна игра, доста изостава много, но е добре, много е добра и забавна да играеш такава игра!!
Една от най-добрите игри, които ще ви накарат да я играете. След като го започнете, не можете да си починете, без да завършите всички нива с пълни звезди. Това е много пристрастяваща игра. Единственият недостатък, който усетих, е, че враговете имат много оръжия, но ние имаме само няколко и нашите самолети не са толкова добри.
За човек, който живее сам, тази игра е добра. Въпреки това, когато се купи звезден удвоител, той не работи офлайн. Това е несправедливо спрямо купувачите. Този път не изтривайте рецензията.
Графиката и играта са добри, но дизайнът на играта е супер лош. Те не искат да играем тяхната игра. Искам да кажа, че трябва да изпълним всяка задача, за да отключим допълнителни нива. Трябва да играем едно и също ниво минимум 5 или 10 пъти. това изобщо не е забавно.
Шефът на ниво 11 е твърде пресилен! Аз съм заседнал на това ниво от векове. Един бластер от шефа ще счупи щита и ще унищожи самолета, fml! Моля, направете по-добър ai за втория самолет. Те са доста безполезни, тъй като лесно умират.
Работи безупречно на моя S8, но е заседнал на началния екран на idreams на моя zenfone ze551ml, android 6.0.1. Видях други хора с този телефон да имат същия проблем, също опитах да го преинсталирам, но е същото. след като приемам достъпа към съхранение и политиката за поверителност, която се забива на splash screen.pls fix
невероятно. Най-забавното ми е от години (на мобилен телефон). Единствената причина да получава четири звезди е, че историята е идентична с тази от 2014 г., таймерът за обратно отброяване, преди да си върнете самолетите, е нелеп и фактът, че имате нужда от медали, за да преминете към следващия етап. Би било добре, ако имате нужда само от 2 от всяко ниво, но когато имате нужда от 5 от всяко, става малко екстремно. Все още е много забавно, но това намалява забавлението малко. О, да, и не е заплащане за победа
Играх това от години... Сега окаяните злодеи увеличиха рекламите до почти досадна степен. Намалете темпото с рекламите вие, алчни критяни!
Добра, забавна игра с прилична графика, но изглежда, че разработчиците не искат да ви позволят да я играете. Имате само 10 живота, след това получавате 3 реклами за гледане за всеки следващ живот, след което трябва да изчакате един час за друг живот или плащате пари. Срам за разработчика за тези алчни, грабващи пари тактики. Поне ми позволи да купя играта направо, а не да заключвам всичко зад глупави микротранзакции.
Може да се поиграе още с механиците на пилотите и самолетите те
Запазването в облак не работи. Много часове игра просто изчезна!
Отлична игра... Музиката беше по-добра в предишната версия, но като цяло не е лоша тук. Иска ми се да има повече нива и малко повече разнообразие.
Невероятна игра... но не се зарежда, забива се на екрана с логото, тогава трябва принудително да спра от информацията за приложението... Ако разработчиците оправят това, това е игра за пълно преминаване
Реклами
Добра графика. Добър убиец на времето. Като цяло добра игра. За тези, които се оплакват от рекламите, купете опцията „без реклами“. За другите забележки, просто продължете да шлифовате и ЩЕ получите всички карти, самолетни части и подобрения. Това НЕ е игра, която можете да завършите за един час и не е била предназначена да бъде.
Наистина се наслаждавам на играта. Това е доста забавно и предизвикателно. Единственото оплакване, което имам, е това; Платих за премахване на реклами за постоянно и известно време не получавах никакви. Но наскоро получавам изскачащи прозорци след игра на мисия. Добре съм да гледам реклами, за да спечеля допълнителни награди, но платих пари, за да премахна изскачащите прозорци и бих искал да ги няма. Няма други оплаквания освен това.
Това е добро предизвикателство, но огромен опит да надстроите всичко достатъчно, за да постигнете напредък при по-трудни трудности или по-високи нива. Понякога намирам, че оръжията за захранване са малко трудни за използване навреме, когато е под силен огън - ако играта може да поддържа мултитъч и да има иконите за включване постоянно на екрана (като версията за PS4) за лесен достъп, би било плюс подобрение, което ви позволява да видите с един поглед какво е останало във вашия арсенал. Наслаждавам се на играта, въпреки че развивам „нокът“ като държа телефона си толкова интензивно, докато играя, така че не мога да играя твърде дълго наведнъж!
Много хубава игра. Но наградите, както и другите самолети, са безполезни, когато старият ръждясал получи ъпгрейд на лазерното оръжие. Какъв е смисълът да имаш +10% главно оръдие да повреди самолета, когато наистина се чувства безполезно да имаш червеното след лазерното надграждане? Освен това, наистина добра игра
Играя тази игра от 2018 г. и тази игра е супер пристрастяваща, без съмнение, но има причина да й давам четири звезди, защото етапите с по-високи трудности понякога стават толкова натоварващи и колко време не съм виждал актуализация за 1. Нов самолет, 2. без нови усилвания или постоянни канони или по-силни оръжия за доминиране на шефовете и т.н. 3. без нови етапи...моля, дайте актуализация за точките, посочени по-горе.. Благодаря
Велика игра!
Долу рекламите!!
Тази игра е играта. Но понякога просто трябва да виси. Показва "Стартиране" и сива лента и това е всичко. След това покажете логото на IDreams и се замразете. Жалко.
Внимавайте: IAP измама! Страхотна игра, много бавен напредък. Купих надстройката до „Удвоете количеството звезди, които печелите“. Това е абсолютна лъжа и ясна измама. Това, което всъщност получавате, когато правите тази покупка за $2, е опцията да гледате непропускаема 30-секундна реклама, която удвоява вашите звезди! Шегуваш ли се? Никъде в описанието на покупката това не е обяснено. Ще поискам възстановяване на сумата и ще уведомя Google за това.
👍🏻👍🏾👍🏽👍🏼👍🏿👍🏻👍🏾👍🏽👍🏼👍🏿👍🏻👍🏾👍🏽👍🏼👍🏿👍🏻👍🏾👍🏽👍🏼👍🏿👍🏻👍🏾
biva si
Тази игра е справедлива по трудност и пристрастена. Кара ме да се върна за още. Графиката също е страхотна за разглеждане и оценяване. Солидна игра с малко чувство за хумор, поставена на място, без това да ме разсейва от основната атмосфера на играта. Веднага имам двойна звезда и ми харесва как мога да накарам самолета си да се разби точно преди края на етапа, за да ми даде възможност за още повече звезден тласък , едва ли е експлоат, но го прави по-лесен за смилане. Тази честност на играта ме кара да вярвам, че разработчиците са куп хладни хора
нов преглед до 4 звезди, тъй като не можах да редактирам оригинала си по някаква причина. Имах проблем с покупката, но поддръжката отговори на моя билет за поддръжка и отстрани проблема. Благодаря ти. Наслаждавате се на играта, но определено е много предизвикателна, ако не плащате за надстройки. Дори и с надстройки все още е доста трудно
Обичайте тази игра!! Играя го отдавна! Единственото оплакване е, че платих, за да се отърва от рекламите, но сега те се върнаха! Предполага се, че е „завинаги“, но не е, нито една реклама не продължи около 4 месеца. Знам, че е само 2 долара, но 2 долара на всеки 4 месеца, за да се отървете от реклами? Мда
Добра графика, добра музика, възпроизвеждане офлайн. Повече надстройка от версията за компютър. Надявам се, че имате произволно генерирано ниво.
Sky Force Reloaded 아케이드 cxuf
Добра игра, но лошо изпълнение. По принцип трябва да играете едно и също ниво няколко пъти, само за да можете да получите звезди и да надградите. Изобщо не се награждава. Харесвам игри с възможност за смилане, където нивото е различно всеки път. Тази игра няма това и след известно време става скучна.
Не е толкова добър като оригинала. Графиката е почти същата, но е МНОГО по-трудна от оригинала. От дни се мъча да мина третия етап. И купих двойните звезди.
закачен съм. Някой сигурно е споменал това, но наистина мисля, че трябва да си върнете звездите за всички неизползвани оръжия, които сте купили или събрали. Трябва да има някаква награда за преминаване без да ги използвате, поне част от разходите.
Страхотен крал на играта на всички самолетни игри, но 100% убити врагове може да е невъзможно. Възможно е спасяване на всички хора и без застрелване на врагове. Ако трябва да убие повече от 90% врагове, тогава би било по-добре.
Играх оригиналната игра от 2004 г., когато бях на 7/8 и по дяволите, тези две нови игри за мен са чиста носталгия. Благодаря ви много, че направихте това. PS: Нямах възможността да играя продължението на Sky force 2004, така че да разбера, че има такъв, е доста изненада
Много добра игра. Но тази игра има толкова много реклами. разочароващо да получим нови самолети, тъй като искат да продължим да играем тази игра цял живот, за да печелим от реклами. Трябва да печелите малко приходи за това, което сте разработили. Но това е твърде възможно рекламите наистина как да изключите рекламите??
Здравейте, така че графиката е по-добра от играта, а рекламните награди не съществуват. гледането на реклами няма да ви даде обещания бонус. ежедневният подарък от гледане на реклами също няма да се появи. в общи линии с рекламите и просто играйте, като цяло е достатъчно възнаграждаващо. 2 звезди за това, че каката ви не е в група.
Sky Force Reloaded 아케이드 cxuf
Отдавна играх и завърших skyforce и skyforce 2 на моя телефон nokia symbian 6630... страхотно преживяване тогава.... пробвах версията за Android и тези също са добри, но единственият проблем е, че трябва да свършите много работа за надграждане ..играе отново и отново, и отново, и отново, за да събирате звезди и да надграждате .... направете надстройката лесно, така че забавната част да остане там ... не правете надграждането на играта толкова трудно, че хората да започнат да губят интерес ....