Post by comapelavi on Feb 15, 2022 14:07:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Girls Makeup | Dress Up Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Girls Makeup | Dress Up Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejeno zlato ▞▞▞
▞▞▞ Girls Makeup | Dress Up Games 2022 version ▞▞▞
Ta igra je super, toda ko igram način za več igralcev vmes pridejo oglasi, zato bom tej igri dal 4 zvezdice, mislim, da bi moral to težavo odpraviti
V redu je. Otrokom prijazno in všeč mi je. Veliko je zaklenjenih. V konkurenci z več igralci je tekmovalka tako grda, vendar je večkrat zmagala.
Zelo zanimiva igra. Zelo sem užival v tej igri, a mimogrede, igra ima veliko oglasov, ki mi niso všeč, zato sem vam dal štiri zvezdice, izboljšajte prihajajoče oglase, potem bodo vsi zadovoljni z njo
Lepa igra ☺️☺️👍 ampak dajem dve zvezdici, ker ima veliko oglasov
Težko je dobiti oblačila in bolj trde diamante.
To je zelo lepa aplikacija v tej aplikaciji, nobena stvar ni zaklenjena, zato mi je všeč❤
Model Fashion | Game Dandan RPG xkh
Ta igra je fiksna in pristranska
Ta igra je čudovita, a zmagujem v vsakem krogu, je preveč dolgočasno gledati iste obleke in nenehno zmagovati. Torej dajem 2 zvezdici.
Ta igra ni lepo dolgočasna, prosim, ne prenašajte, če jo prenesete, morate igrati enkrat. potem ti bo dolgčas
Model modni stilist je zelo lep in dober zvok, ta igra je zelo lepa in igra grafičnega oblikovanja z najboljšo tehnologijo, ki se je uporabljala za uporabo tako neverjetne igre
Za številne Preklete dodatke,😡 svojega modela ne morete niti obleči BREZ VSAJ 3 dodatkov.
Zelo lepa igra mi je všeč. Obleke so super
Ta igra je zabavna
Ta igra je dobra 🥰, a nekako dolgočasna 🙄
Odlična igra, vendar vedno zmrzne
Dobro, vendar več funkcij
V tej igri zmagam samo jaz, tako da je tako dolgočasno 🥱 in 1 ocena 1 zvezdica 💫⭐
Lepa igra, res mi je bila všeč. Dala sem mu 4 zvezdice, ker je veliko oglasov. Problem je v tem, da je igra res dobra.
Všeč mi je ta igra
Toliko je dodatkov😠
No, ta igra je super, a nam lahko prosim daš več modnih oblek, nakita in pričesk
3 zvezdice, ker naredimo lepo dekle za zmagovalko in rad zmagujem in vedno zmagujem sodniki mi pravijo, da je tako popolna igra
To je zelo dobra igra in upam, da nam jo naredite bolj prijetno in vanjo vključite več posodobitev, vso srečo, veliko ljubezni ❤❤❤❤ iz Pakistana 🇵🇰
Igra mi je bila zelo všeč, vendar sem dal le 4 zvezdice, ker je tam več dodatkov
Ta aplikacija je dobra, vendar je v njej več oglasov, zato mi ta aplikacija ni zelo všeč
ni dober gm, ker ne obn obleke in ne gledajo vd opn obleke
Ta igra je kul in je zelo zabavna, vendar priporočam, da dodate nekaj pričesk, kot so čop in valoviti lasje, kot je ta, vendar čez vso to igro kul
Dobro je..ampak oglasi so preveč nadležni
Čudovita igra..če vas zanima izziv, potem prenesite to igro..najprej moramo pogledati v moj dnevnik, se naličiti in zbrati več točk, nato pa preiti v način za več igralcev in tekmovati z različnimi ljudmi, ki mi je všeč.. 😍
Ta igra epska, a edina stvar, ki mi ni všeč, so obleke igre Prenesi jo plzz😘
Giydirme Oyunları | Kız Elbise Rol Oyunu ncl
To je res dobra aplikacija. Všeč mi je ta aplikacija, je predobra 👌👍👌👍, vendar dajem samo tri zvezdice, ker imam v tej aplikaciji težavo, da ko nekaj dni pozneje odklenem stvari, vidim, da so zaklenjene. v sredo sem odklenila kratko obleko, a ko sem videla, je bila zaklenjena. Prosimo, rešite to težavo 🙏🙏🙏🙏.
Worsted igra, ker nisem naredila ničesar, ne ličila, ne misli nič, naredila sem samo eno obleko in sem zmagovalka samo v 1 sekundi wow in opp.... Tudi delo vedno opravljam ob istem času, kakšna šala.... 😃😃😃😃😂😂🤣🤣🤣😭😭 Ponarejeno je
ซุปเปอร์แท็งค์ รัมเบิล ง่ายๆ jdk
Zelo lepa igra
Zelo zabavno je, to mi je všeč 🥰😘
Teče gladko in zmagati se sploh NE splača. Ta igra je zelo zabavna in zabavna in nove obleke lahko odklenete za vedno samo tako, da gledate eno dodajanje ali uporabite žetone igre, ki jih lahko dobite s preprostim igranjem. Igra je tudi zelo preprosta, tako da jo lahko igra tudi 2-letni otrok. Imate veliko možnosti, na primer obstaja kategorija lukenj, namenjena ličenju, kjer lahko izberete koncil, rdečilo, senčilo za oči, šminko, pričesko in nakit. Ta igra je neverjetna. Všeč mi je in priporočam.
Tako čudovita in zanimiva igra s pisanimi oblekami in materialom za ličenje. Če vam je dolgčas, namestite in uživajte v tej elegantni igri oblačenja.
Všeč mi je ta igra, dal bi ji 5 zvezdic, vendar se oglas prikaže ključno
Zelo lepa igra. Ta igra je najboljša. Najboljše je, da so res lepe obleke, ličila in dodatki. Zelo mi je všeč ta igra. Hvala za to igro. Predlagam vsem, da namestijo to super igro in se zabavajo. To je bila igra, ki sem jo iskal...